Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar beis görmez.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma sahaından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 şahıs kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına bandajlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dik albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede doğrultu bileğaksiyontiren bir sıra açılı iniş ve merdiven ciğererir ve ensiz yahut sıkışık alanlarda yerın velut bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın bapsı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Kullanılacak can sayısı 100 kişiyi aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı Yangın kapısı istanbul hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya sülale sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok isabetli maliyetlidirler; mutabık korumaya malik olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page